Purmerend

Konijn gedumpt in Purmerbos? Dierenpolitie zoekt eigenaar

Purmerend – De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar/eigenaresse van dit grijze langharig konijn zoals te zien is op de kopfoto.

Het konijn werd aangetroffen in het Purmerbos bij de Westerweg en bleek in zeer slechte conditie te verkeren. Diegene die het konijn had gevonden, schakelde direct de dierenambulance in, maar het dier heeft het helaas niet overleefd.

Omdat niet uitgesloten wordt dat het konijn in het Purmerbos is gedumpt, is de politie op zoek naar de eigenaar of naar mensen die de eigenaar of eigenaresse kennen. Het dumpen van dieren valt onder dierenmishandeling.

Vragen

De dierenpolitie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over het konijn dat op bijgaande afbeelding is te zien.

  • Weet u van wie dit konijn was?
  • Heeft u overige informatie?


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.