13.7 C
Purmerend
donderdag 4 april 2024
HomeVolendamTwee Landsmeerders mishandelen agent na voetbalwedstrijd in Volendam

Twee Landsmeerders mishandelen agent na voetbalwedstrijd in Volendam

Landsmeer – Het Openbaar Ministerie (OM) gaat twee 20-jarige mannen uit Landsmeer vervolgen voor het mishandelen van een agent. De mishandeling vond vorige week vrijdag plaats in de Meidoornstraat in Volendam, vlakbij het stadion van FC Volendam, na de wedstrijd tussen FC Volendam en NEC.

Rond 21.45 uur zagen agenten een ruzie in een groep van ongeveer twintig mensen. Na een vuistslag belandde een persoon bewusteloos op de grond. De agenten grepen in om verdere escalatie te voorkomen, maar een van hen werd tijdens deze actie zelf geslagen. Hij kreeg klappen van achteren en van voren en liep hierbij stevige verwondingen in zijn gezicht op.

De politie arresteerde één van de twee mannen uit Landsmeer direct, de ander later dat weekend. De rechter-commissaris besloot maandag dat de twee verdachten veertien dagen langer vast moeten blijven zitten. Op woensdag 13 maart moeten ze voor de politierechter komen.

Het OM neemt mishandeling van agenten zeer serieus. Agenten moeten hun werk veilig en zonder te worden gehinderd kunnen doen. De officier van justitie zal tijdens de zitting een passende straf eisen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,863FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
13.7 ° C
14.4 °
11.7 °
76 %
4.9kmh
65 %
do
13 °
vr
15 °
za
22 °
zo
18 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.