10.8 C
Purmerend
zondag 28 april 2024
HomePurmerendWagenweg twee weken afgesloten voor doorgaand verkeer

Wagenweg twee weken afgesloten voor doorgaand verkeer

Purmerend – De ontwikkelingen in het Wagenweggebied gaan snel. De woontoren ‘t Packhuys aan de Wagenweg 9 is uit de steigers en ook het appartementencomplex aan de voormalige PostNL locatie wordt bijna opgeleverd.

Hiermee verandert het gebied steeds meer van een bedrijventerrein naar een levendige, stadse wijk, waar wonen, werken en verblijven samengaan. De openbare ruimte moet daarvoor ook worden aangepast.

Om de openbare ruimte goed te laten passen bij de stadse woonwijk, worden er de komende tijd wat aanpassingen gedaan. De eerste is een verkeersdrempel, ook wel verkeersplateau, in de Wagenweg op de splitsing met de Terracottastraat.

Afsluiting Wagenweg

Daarnaast bestraat de gemeente de voetpaden op de Wagenweg richting de Hoornselaan opnieuw. De werkzaamheden starten op maandag 11 maart om 07.00 uur en duren tot dinsdag 26 maart 16.00 uur.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt de Wagenweg afgesloten tussen de inrit naar de supermarkten en de Hoornselaan. De Terracottastraat komt uit op het verkeersplateau en wordt daarom ook afgesloten. Auto’s en ander gemotoriseerd verkeer kunnen geen gebruikmaken van de Wagenweg en worden omgeleid via de Burgemeester D. Kooimanweg en de Hoornselaan.

Fietsers en voetgangers kunnen via het terrein van de supermarkten langs de werkzaamheden. De parkeerterreinen van de verschillende winkels blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
10.8 ° C
12.9 °
9 °
74 %
11.2kmh
47 %
zo
11 °
ma
17 °
di
21 °
wo
21 °
do
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.