112Purmerend

Bestelbus en auto op elkaar op de Koogsingel

Purmerend – Op de kruising Koogsingel en de Professor Meester P.J. Oudlaan zijn een bestelbus en een auto op elkaar geklapt. Dit gebeurde rond 12:50 uur. Twee motoragenten kwamen ter plaatse en hebben verklaringen van de betrokken bestuurders opgenomen.

De bestelbus was van de pakketbezorger DPD. Een bijrijder verklaarde aan Regio Purmerend dat ze niet hadden opgelet. “Dat kan gebeuren.” Er zijn geen gewonden gevallen.

De bestelbus en auto zijn door een bergingsbedrijf afgetakeld.

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Ook weer zo’n onoverzichtelijke rotsplitsing waar ‘sterk’ (snel) en ‘zwak’ (langzaam) verkeer elkaar moeten kruisen. Vanuit de P.J.Oudlaan is verkeer van rechts simpelweg met de beste wil van de wereld niet op tijd te zien en ‘rechtsafslaand’ verkeer dat vanaf de scholengemeenschappen de Koogsingel feitelijk rechtdoor blijft volgen, weet nooit of gelijk oprijdende fietsers ook rechtdoor gaan of linksaf de P.J.Oudlaan in gaan en dan de voorrangsweg volgen (dus ook geen hand hoeven uit te steken) en voorrang hebben. Hier is sprake van totale verkeerswaanzin! Dit is overigens niet het eerste ongeluk dat hier gebeurt. Deze plek is bij uitstek geschikt voor een ruime en overzichtelijke rotonde. Werk aan de winkel voor burgemeester Bijl en zijn wethouder van verkeer. Wanneer gaan ze eens iets doen aan al die gevaarlijke punten in Purmerend?

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: