4.6 C
Purmerend
maandag 6 februari 2023
Home112Bestelbus en auto op elkaar op de Koogsingel

Bestelbus en auto op elkaar op de Koogsingel

Purmerend – Op de kruising Koogsingel en de Professor Meester P.J. Oudlaan zijn een bestelbus en een auto op elkaar geklapt. Dit gebeurde rond 12:50 uur. Twee motoragenten kwamen ter plaatse en hebben verklaringen van de betrokken bestuurders opgenomen.

De bestelbus was van de pakketbezorger DPD. Een bijrijder verklaarde aan Regio Purmerend dat ze niet hadden opgelet. “Dat kan gebeuren.” Er zijn geen gewonden gevallen.

De bestelbus en auto zijn door een bergingsbedrijf afgetakeld.

Fotografie: Regio Purmerend


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Ook weer zo’n onoverzichtelijke rotsplitsing waar ‘sterk’ (snel) en ‘zwak’ (langzaam) verkeer elkaar moeten kruisen. Vanuit de P.J.Oudlaan is verkeer van rechts simpelweg met de beste wil van de wereld niet op tijd te zien en ‘rechtsafslaand’ verkeer dat vanaf de scholengemeenschappen de Koogsingel feitelijk rechtdoor blijft volgen, weet nooit of gelijk oprijdende fietsers ook rechtdoor gaan of linksaf de P.J.Oudlaan in gaan en dan de voorrangsweg volgen (dus ook geen hand hoeven uit te steken) en voorrang hebben. Hier is sprake van totale verkeerswaanzin! Dit is overigens niet het eerste ongeluk dat hier gebeurt. Deze plek is bij uitstek geschikt voor een ruime en overzichtelijke rotonde. Werk aan de winkel voor burgemeester Bijl en zijn wethouder van verkeer. Wanneer gaan ze eens iets doen aan al die gevaarlijke punten in Purmerend?

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
4.6 ° C
5.6 °
3.3 °
92 %
2.6kmh
34 %
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
6 °
vr
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.