Purmerend

Purmerendse Dani winnaar The Voice of Holland

Purmerend – Dani van Velthoven (21) is de winnaar van het elfde seizoen van The Voice of Holland. Gisteravond liet hij ook zijn nieuwe single Magical powers voor het eerst horen.

De 21-jarige Dani is een geboren en getogen Purmerender. Tijdens dit seizoen verbaasde hij menig kijkers door niet alleen in het Engels, maar ook in het Arabisch en Frans te zingen. Vorige week in de halve finale voegde hij ook het Nederlands toe aan zijn repertoire met het nummer Liefde van later. Na zijn optredens kreeg hij dan ook  lovende commentaren. “Ik zou jouw stem nu al uit duizenden herkennen”, zei coach Waylon. De coach van Dani zelf was ook trots. “Voor mij heb je sowieso gewonnen”, zei Anouk.

Over zijn deelname aan The Voice zei Dani eerder tegen Regio Purmerend dat hij het allemaal nog niet kon bevatten. “Het voelt als een droom. Te bizar!” Hij wist zijn kansen voor de overwinning toen nog niet goed in te schatten.  “Of ik denk kans te maken? In percentages even veel als de rest. Ik ben gewoon nog te verbaasd om het allemaal te bevatten.”

Naast de titel wint Dani ook een platendeal, een auto en 50.000 euro. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.