17.2 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home112Politie toont beelden mogelijke verdachten zware mishandeling medewerker fietsenstalling (video)

Politie toont beelden mogelijke verdachten zware mishandeling medewerker fietsenstalling (video)

Purmerend – Op zaterdagochtend 13 februari vindt een man zijn 59-jarige collega bewusteloos en bebloed aan in het kantoortje van de bewaakte fietsenstalling aan het Beatrixplein in Purmerend. Het slachtoffer heeft hier waarschijnlijk ruim 12 uur in hulpeloze toestand gelegen en weet niet wat hem is overkomen. Ook blijkt in het pand te zijn ingebroken.

De politie heeft beelden van vrijdagavond waar twee personen op te zien zijn. Of zij degene zijn die het slachtoffer zwaar hebben toegetakeld, kan niet met 100% zekerheid gezegd worden. Maar de politie heeft wel genoeg redenen om aan te nemen dat zij in ieder geval verantwoordelijk zijn voor de inbraak.

Helaas zijn de beelden niet goed, maar toch hoopt de politie dat mensen hen herkennen of misschien dit duo op vrijdag 12 februari tussen 18.30 en 19.00 uur is opgevallen. Informatie kunt u doorgeven via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000. Help de politie om deze zaak op te lossen!

Relevant artikel:

Man aangetroffen in fietsenstalling Beatrixplein – politie doet onderzoek

Man aangetroffen in fietsenstalling Beatrixplein – politie doet onderzoekSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.2 ° C
17.8 °
16 °
74 %
1.3kmh
100 %
vr
16 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.