112Purmerend

Politie toont beelden mogelijke verdachten zware mishandeling medewerker fietsenstalling (video)

Purmerend – Op zaterdagochtend 13 februari vindt een man zijn 59-jarige collega bewusteloos en bebloed aan in het kantoortje van de bewaakte fietsenstalling aan het Beatrixplein in Purmerend. Het slachtoffer heeft hier waarschijnlijk ruim 12 uur in hulpeloze toestand gelegen en weet niet wat hem is overkomen. Ook blijkt in het pand te zijn ingebroken.

De politie heeft beelden van vrijdagavond waar twee personen op te zien zijn. Of zij degene zijn die het slachtoffer zwaar hebben toegetakeld, kan niet met 100% zekerheid gezegd worden. Maar de politie heeft wel genoeg redenen om aan te nemen dat zij in ieder geval verantwoordelijk zijn voor de inbraak.

Helaas zijn de beelden niet goed, maar toch hoopt de politie dat mensen hen herkennen of misschien dit duo op vrijdag 12 februari tussen 18.30 en 19.00 uur is opgevallen. Informatie kunt u doorgeven via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000. Help de politie om deze zaak op te lossen!

Relevant artikel:

Man aangetroffen in fietsenstalling Beatrixplein – politie doet onderzoek

Man aangetroffen in fietsenstalling Beatrixplein – politie doet onderzoek

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.