112

Politie zoekt getuigen mishandeling Van Damplein

Purmerend – Op maandag 31 mei rond 15.50 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op het Damplein. Een 44-jarige man uit Purmerend kreeg een klap in het gezicht. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer reed op een fiets op het Damplein en kwam ter hoogte van het middelste bruggetje in botsing met een andere fietser. De 44-jarige man ging in gesprek met de andere fietser en kreeg van hem een klap in het gezicht. Vervolgens is de verdachte samen met een persoon weggefietst richting de Zambezilaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie onderzoekt de mishandeling.

Het volgende signalement van de verdachte en zijn gezelschap is bekend:

  • Jongeman van 15 tot en met 17 jaar oud
  • Ongeveer 1,80 meter lang
  • Slank postuur
  • Halflang haar
  • Spijkerbroek, zwart t-shirt en een zwarte basebalcap.

De verdachte was met een tweede persoon gedurende het incident, Deze dader was te fiets, 15 tot en met 17 jaar oud en droeg een lichtgekleurd t-shirt.

Heeft u iets gezien van de aanrijding, de geweldpleging of heeft u de personen zien fietsen rond 15.50 uur dan gelieve contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000.  Informatie of camerabeelden online aanleveren kan ook, gebruik daarvoor onderstaand tipformulier.  

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.