17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home112Politie zoekt getuigen mishandeling Van Damplein

Politie zoekt getuigen mishandeling Van Damplein

Purmerend – Op maandag 31 mei rond 15.50 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op het Damplein. Een 44-jarige man uit Purmerend kreeg een klap in het gezicht. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer reed op een fiets op het Damplein en kwam ter hoogte van het middelste bruggetje in botsing met een andere fietser. De 44-jarige man ging in gesprek met de andere fietser en kreeg van hem een klap in het gezicht. Vervolgens is de verdachte samen met een persoon weggefietst richting de Zambezilaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie onderzoekt de mishandeling.

Het volgende signalement van de verdachte en zijn gezelschap is bekend:

  • Jongeman van 15 tot en met 17 jaar oud
  • Ongeveer 1,80 meter lang
  • Slank postuur
  • Halflang haar
  • Spijkerbroek, zwart t-shirt en een zwarte basebalcap.

De verdachte was met een tweede persoon gedurende het incident, Deze dader was te fiets, 15 tot en met 17 jaar oud en droeg een lichtgekleurd t-shirt.

Heeft u iets gezien van de aanrijding, de geweldpleging of heeft u de personen zien fietsen rond 15.50 uur dan gelieve contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000.  Informatie of camerabeelden online aanleveren kan ook, gebruik daarvoor onderstaand tipformulier.  Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.