112Purmerend

16 boetes uitgeschreven door team verkeer op de Jaagweg

Purmerend – Afgelopen week waren er diverse controles door het team verkeer van de politie op de Jaagweg nabij de spoorbrug. Dit gebeurde in het kader van project Hotspot. Het team controleert dan op snelheid, het bellen met of het vasthouden van een mobiele telefoon, het dragen van veiligheidsgordels en valhelmen en verkeersgedrag.

Team verkeer controleerde zowel opvallend als onopvallend op de Jaagweg. De controles werden op verschillende tijden van de dag gedaan. Op deze locatie, voornamelijk het stuk tussen Rozenstraat en de kruising bij de Jan Blankenbrug, ligt de snelheid erg hoog. Team verkeer geeft aan dat dit opvallend is omdat deze weg een versmalling onder het spoor heeft en langs het water ligt.

In totaal werden afgelopen week onderstaande overtredingen geconstateerd en bekeurd:

  • 8x snelheidsovertreding (hoogste snelheid 98 km/u op het 50 km/u-gedeelte)
  • 2x WOK na rollenbankcontrole. Een wok (wacht op keuren) is een melding op je kenteken geplaatst door de politie.
  • 1x rijden zonder rijbewijs
  • 1x doorgetrokken streep overschrijden
  • 4x mobiel elektronisch apparaat vasthouden

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.