Purmerend

Intensievere controles op (brom)fietsen in het centrum door handhaving en politie

Purmerend – In de aankomende weken wordt er extra aandacht besteed aan de overlast die ondervonden wordt van fietsers en bromfietsers in het centrum van Purmerend. In de afgelopen jaren is er veel veranderd met betrekking tot de regelgeving op de Koemarkt, de Koestraat en in de overige winkelstraten van Purmerend-centrum.

Er mag alleen nog op de Koestraat gefietst worden van de Gedempte Where tot de Nieuwstraat en vice versa. Let op: u bent en blijft te gast ten opzichte van de voetganger. Voor de brom -en snorfietsers geldt: het is nergens in het centrum toegestaan om te rijden.

De controles zullen onaangekondigd worden gehouden. Een boete kan tussen de €35 (inrijden waar verboden) tot €95 (vasthouden mobiel) bedragen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Mogen ze uitbreiden naar heel Purmerend: op de stoep en in de poorten tussen rijen woningen word je ondersteboven gereden door fietsers en scooteraars.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: