12.8 C
Purmerend
vrijdag 15 maart 2024
HomePurmerendIntensievere controles op (brom)fietsen in het centrum door handhaving en politie

Intensievere controles op (brom)fietsen in het centrum door handhaving en politie

Purmerend – In de aankomende weken wordt er extra aandacht besteed aan de overlast die ondervonden wordt van fietsers en bromfietsers in het centrum van Purmerend. In de afgelopen jaren is er veel veranderd met betrekking tot de regelgeving op de Koemarkt, de Koestraat en in de overige winkelstraten van Purmerend-centrum.

Er mag alleen nog op de Koestraat gefietst worden van de Gedempte Where tot de Nieuwstraat en vice versa. Let op: u bent en blijft te gast ten opzichte van de voetganger. Voor de brom -en snorfietsers geldt: het is nergens in het centrum toegestaan om te rijden.

De controles zullen onaangekondigd worden gehouden. Een boete kan tussen de €35 (inrijden waar verboden) tot €95 (vasthouden mobiel) bedragen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Mogen ze uitbreiden naar heel Purmerend: op de stoep en in de poorten tussen rijen woningen word je ondersteboven gereden door fietsers en scooteraars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,825FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.8 ° C
13.4 °
11.7 °
78 %
4.9kmh
100 %
vr
13 °
za
9 °
zo
10 °
ma
13 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.