PurmerendWeidevenne

Gedeelte Abel Tasmanplein op de schop: minder parkeerplaatsen Station Weidevenne

Purmerend – Vanaf maandag 28 juni 2021 begint de Gemeente Purmerend met het vervangen van de bestrating van een gedeelte van het Abel Tasmanplein. Door de werkzaamheden zijn er tijdelijk minder openbare parkeerplaatsen beschikbaar bij NS station Weidevenne. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen.

Op een gedeelte van het parkeerterrein alsook op het voetpad langs de wooncomplexen zal er nieuwe bestrating worden neergelegd. De parkeerplaatsen op eigen terrein en een gedeelte van de openbare parkeerplaatsen blijven bruikbaar.

De bestrating van een gedeelte van de rijbaan van het Abel Tasmanplein ligt los of is beschadigd. Dat valt ook duidelijk te horen als er overheen gereden wordt. Daarom wordt deze vervangen. Aan de bestrating die nog goed is wordt niets gedaan. De firma Zandrema BV voert het werk uit. De uitvoering duurt drie weken. De aannemer start met het parkeerterrein voor het NS-station. Vanaf 12 juli werkt de aannemer aan de rijbaan langs de woon-zorggebouwen.

De bestrating die roze is gearceerd op de bijgevoegde tekening zal worden vervangen


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. I.t.t. hetgeen in de kop wordt gesuggereerd blijkt uit de openingsalinea dat er TIJDELIJK minder openbare parkeerplaatsen zijn (gedurende de herbestratingswerkzaamheden).

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: