13.3 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerendGedeelte Abel Tasmanplein op de schop: minder parkeerplaatsen Station Weidevenne

Gedeelte Abel Tasmanplein op de schop: minder parkeerplaatsen Station Weidevenne

Purmerend – Vanaf maandag 28 juni 2021 begint de Gemeente Purmerend met het vervangen van de bestrating van een gedeelte van het Abel Tasmanplein. Door de werkzaamheden zijn er tijdelijk minder openbare parkeerplaatsen beschikbaar bij NS station Weidevenne. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen.

Op een gedeelte van het parkeerterrein alsook op het voetpad langs de wooncomplexen zal er nieuwe bestrating worden neergelegd. De parkeerplaatsen op eigen terrein en een gedeelte van de openbare parkeerplaatsen blijven bruikbaar.

De bestrating van een gedeelte van de rijbaan van het Abel Tasmanplein ligt los of is beschadigd. Dat valt ook duidelijk te horen als er overheen gereden wordt. Daarom wordt deze vervangen. Aan de bestrating die nog goed is wordt niets gedaan. De firma Zandrema BV voert het werk uit. De uitvoering duurt drie weken. De aannemer start met het parkeerterrein voor het NS-station. Vanaf 12 juli werkt de aannemer aan de rijbaan langs de woon-zorggebouwen.

De bestrating die roze is gearceerd op de bijgevoegde tekening zal worden vervangenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. I.t.t. hetgeen in de kop wordt gesuggereerd blijkt uit de openingsalinea dat er TIJDELIJK minder openbare parkeerplaatsen zijn (gedurende de herbestratingswerkzaamheden).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,937FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.3 ° C
14.4 °
11.7 °
68 %
2.2kmh
96 %
wo
14 °
do
17 °
vr
17 °
za
16 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.