dierenPurmerend

Nieuwe aanwinst op het Hertenkamp Bloemenbuurt

Purmerend – Dinsdagavond kwam er op het hertenkamp in de Bloemenbuurt een klein hertenkalfje ter wereld. Het diertje was te klein bij de geboorte en kreeg sondevoeding om het de nacht door te helpen.

Inmiddels gaat het hertje met kleine stapjes vooruit. Het kan inmiddels staan, maar het zal nog even duren voor het in de weide van het kamp te bewonderen is. Zodra het diertje naar buiten mag, wordt er een namenwedstrijd uitgeschreven. Dan mag Purmerend komen kijken en meedenken over hoe hij of zij zal gaan heten.

Onze fantastische vrijwilligers zorgen dag het nacht voor het kalfje. We hopen dat hij eerdaags nog meer opknapt, maar voor nu is hij nog even in de liefdevolle handen van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers.

Foto’s aangeleverd:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.