11.1 C
Purmerend
woensdag 22 maart 2023
HomeBeemsterGratis zomerzwemmen voor kinderen van minimagezinnen in Purmerend en Beemster

Gratis zomerzwemmen voor kinderen van minimagezinnen in Purmerend en Beemster

Purmerend – De colleges van Purmerend en Beemster hebben het besluit genomen om aan gezinnen die vallen onder het minimabeleid vrijkaartjes te verstrekken voor het zomerzwemmen. Het zomerzwemmen houdt in dat kinderen van gezinnen die vallen onder het minimabeleid tijdens de zomervakantie zes keer (gemiddeld eens per week) kunnen zwemmen in het Spurd Leeghwaterbad.

De kaartjes zijn geldig tussen 10 juli en 22 augustus 2021. Voor gezinnen met kinderen onder de 8 jaar worden tevens zes kaartjes beschikbaar gesteld voor een ouder/begeleider boven de 18 jaar. Alle bij de gemeenten bekende gezinnen die hiervoor in aanmerking komen zijn reeds per brief benaderd. Op basis van de ingeleverde kaartjes bij het Spurd Leeghwaterbad, worden de kosten in rekening gebracht en het project geëvalueerd.

In totaal zijn er 960 kinderen (0 – 18 jaar) bekend bij minimagezinnen in Purmerend en 62 in Beemster. Er is tevens geld gereserveerd voor gezinnen die nog niet bij de gemeenten bekend zijn, maar zich mogelijk nog gaan melden. De kosten bedragen € 47.500,- voor Purmerend en € 2.920,- voor Beemster en vallen binnen de begroting van het minimabeleid.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.1 ° C
12.2 °
10 °
94 %
0.9kmh
100 %
do
13 °
vr
12 °
za
11 °
zo
6 °
ma
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.