Purmerend

Wachttijden tot meer dan 2 uur bij corona sneltestlocatie op de Koemarkt

Purmerend – Vanmiddag is er grote drukte ontstaan bij de sneltestlocatie in de Markthal op de Koemarkt. De rij was zo lang dat bezoekers rond het middaguur wel twee tot twee en half uur moesten wachten op toegang tot de locatie. Thans is de wachttijd bijna normaal, ongeveer 20 minuten.

In samenwerking met ‘Testen voor toegang’ wordt de Markthal deze zomer gebruikt als sneltestlocatie. Het gaat hier om een proefperiode om zo stap voor stap het sociale leven weer op gang te brengen. Bij een negatieve uitslag ontvang je een testbewijs om de mogelijkheid te krijgen om verschillende culturele uitstapjes te doen en evenementen te bezoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan concerten, musea en sportactiviteiten.

Meer informatie op: https://www.testenvoortoegang.org


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.