1.1 C
Purmerend
woensdag 8 februari 2023

HomePurmerendWachttijden tot meer dan 2 uur bij corona sneltestlocatie op de Koemarkt

Wachttijden tot meer dan 2 uur bij corona sneltestlocatie op de Koemarkt

Purmerend – Vanmiddag is er grote drukte ontstaan bij de sneltestlocatie in de Markthal op de Koemarkt. De rij was zo lang dat bezoekers rond het middaguur wel twee tot twee en half uur moesten wachten op toegang tot de locatie. Thans is de wachttijd bijna normaal, ongeveer 20 minuten.

In samenwerking met ‘Testen voor toegang’ wordt de Markthal deze zomer gebruikt als sneltestlocatie. Het gaat hier om een proefperiode om zo stap voor stap het sociale leven weer op gang te brengen. Bij een negatieve uitslag ontvang je een testbewijs om de mogelijkheid te krijgen om verschillende culturele uitstapjes te doen en evenementen te bezoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan concerten, musea en sportactiviteiten.

Meer informatie op: https://www.testenvoortoegang.orgSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1.1 °
74 %
3.4kmh
31 %
wo
1 °
do
6 °
vr
7 °
za
9 °
zo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.