Purmerend

Opnames voor Videoland in Purmerend, ‘Meltem’ nieuwe miniserie van Mocro Maffia

Purmerend – Vanmiddag waren er op de Anne Franklaan en de Albert Schweitzerlaan opnames voor een nieuw miniserie van Mocro Maffia. Deze miniserie genaamd Meltem zou op Videoland te zien zijn voordat het vierde seizoen van Mocro Maffia zal uitkomen. Tussen seizoen twee en drie was er ook een miniserie te zien. Met deze nieuwe miniserie lijkt het een traditie te worden.

Op de Anne Franklaan werden er in de middag opnames gemaakt in de speeltuin en in de flatportieken. Ook werd er een achtervolgingsscene opgenomen waarbij een auto een persoon achtervolgde. De weg werd door verkeersregelaars af en toe afgesloten en bewoners moesten hierdoor even wachten om weer toegang te krijgen tot de parkeerterreinen.

Op de Albert Schweitzerlaan waren de opnames vooral binnen in een woonhuis. De productie is in handen van Fiction Valley.

Fotografie: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.