Purmerendwonen

Intermaris gaat als proef 12 appartementen aan de Rudolf Garrelstraat anders toewijzen

Purmerend – Woningcorporatie Intermaris gaat 12 huurappartementen aan de Rudolf Garrelstraat als proef anders toewijzen. Niet op de gebruikelijke manier op basis van inschrijfduur maar op basis van persoonlijke motivatie. Intermaris zoekt bewoners die om willen kijken naar de buren, bewoners die samen met het flatteam activiteiten willen organiseren en bewoners die een bijdrage willen leveren aan het behouden van een goede sfeer en veilige omgeving.

Anders toewijzen is toegestaan binnen de 5% vrije beleidsruimte die woningcorporaties jaarlijks hebben. Bij de 5% horen bijvoorbeeld ook de toewijzingen van woningen aan mensen die via de gemeente urgentie hebben verkregen.

Het is voor het eerst dat de Intermaris zo te werk gaat. De appartementen zijn bedoeld voor huishoudens van twee of meer personen. De netto huurprijs van deze appartementen is 675 euro.

Pak je kans!

Wat motiveert je om in de Rudolf Garrelstraat te willen wonen? Eind augustus komen de 12 huurappartementen op Woonmatch en kan je je motivatie indienen. Een commissie gaat zich dan buigen over de ingezonden motivaties. In oktober worden door de commissie de geselecteerde huurders van de 12 appartementen bekend gemaakt.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.