9.2 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomePurmerendIntermaris gaat als proef 12 appartementen aan de Rudolf Garrelstraat anders toewijzen

Intermaris gaat als proef 12 appartementen aan de Rudolf Garrelstraat anders toewijzen

Purmerend – Woningcorporatie Intermaris gaat 12 huurappartementen aan de Rudolf Garrelstraat als proef anders toewijzen. Niet op de gebruikelijke manier op basis van inschrijfduur maar op basis van persoonlijke motivatie. Intermaris zoekt bewoners die om willen kijken naar de buren, bewoners die samen met het flatteam activiteiten willen organiseren en bewoners die een bijdrage willen leveren aan het behouden van een goede sfeer en veilige omgeving.

Anders toewijzen is toegestaan binnen de 5% vrije beleidsruimte die woningcorporaties jaarlijks hebben. Bij de 5% horen bijvoorbeeld ook de toewijzingen van woningen aan mensen die via de gemeente urgentie hebben verkregen.

Het is voor het eerst dat de Intermaris zo te werk gaat. De appartementen zijn bedoeld voor huishoudens van twee of meer personen. De netto huurprijs van deze appartementen is 675 euro.

Pak je kans!

Wat motiveert je om in de Rudolf Garrelstraat te willen wonen? Eind augustus komen de 12 huurappartementen op Woonmatch en kan je je motivatie indienen. Een commissie gaat zich dan buigen over de ingezonden motivaties. In oktober worden door de commissie de geselecteerde huurders van de 12 appartementen bekend gemaakt.




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
10.1 °
7.8 °
80 %
4.9kmh
100 %
za
14 °
zo
15 °
ma
15 °
di
19 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.