Regionaal

Zeer dichte mist op komst, plaatselijk minder dan 50 meter zicht

Regionaal – Vannacht ontstaat er door het gehele land op veel plaatsen dichte tot zeer dichte mist. Het KNMI heeft code geel afgekondigd tussen 01:00 en 10:00 uur.

De mist ontstaat omdat er vochtige lucht over het land trekt in combinatie met wind van slechts windkracht 2 op de schaal van Beaufort. Het zicht is morgenochtend op veel plaatsen in het land minder dan 200 meter. Plaatselijk kan het zicht zelfs minder dan 50 meter bedragen. Opletten dus als u vannacht of morgenochtend de weg op gaat.

In de tweede helft van de ochtend trekt de mist weer op. Hierna lijkt het een zonnige dag te worden, met in onze regio een middagtemperatuur van 16 graden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.