18.2 C
Purmerend
woensdag 10 juli 2024
HomeCentrumGeert Wilders brengt flitsbezoek aan Purmerend

Geert Wilders brengt flitsbezoek aan Purmerend

Purmerend – PVV voorman Wilders kwam naar de binnenstad van Purmerend om de Purmerendse PVV te steunen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november. In de binnenstad waren een hoop politie en veiligheidsmensen aanwezig. Zelfs een drone met camera werd opgelaten vanaf het Eggert Winkelcentrum om vanaf de bovenkant eventuele problemen te signaleren.

Wilders werd op de Koemarkt opgewacht door de fractie van PVV Purmerend. Lijsttrekker Nicole Moinat: “Wij vinden het fantastisch dat wij samen met Geert Wilders in deze tijd over de markt heen kunnen om al de vragen van de inwoners te beantwoorden. Ik ben lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen omdat wij vinden dat veel zaken niet goed gaan in onze gemeente. Daarom wil ik mij samen met onze kandidaat-raadsleden inzetten voor een beter Purmerend en om het broodnodige PVV-geluid laten horen in de raadzaal.”

De nummer twee van de partij Robin Heynen hoopt op 5 zetels. “Dat moet zeker gaan lukken. ik ben ervan overtuigd. We hebben een fantastisch team.”

Wilders was ongeveer 20 minuten aanwezig in de binnenstad. Wilders liep samen met de fractie van de Koemarkt richting Kaasmarkt om aan het einde van de Padjedijk weer in de auto te stappen. Nicole geeft als laatste nog mee dat inwoners moeten gaan stemmen. “Gebruik uw democratisch stemrecht.”

Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
18.2 ° C
19 °
17.8 °
83 %
1.3kmh
100 %
di
18 °
wo
21 °
do
19 °
vr
18 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.