25.4 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendKerst Pop-up store in Makado winkelcentrum geopend "gezellige spullen die de sfeer...

Kerst Pop-up store in Makado winkelcentrum geopend “gezellige spullen die de sfeer verhogen”

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen kwamen de eerste bezoekers en was het een gezellige drukte. “Gaaf en wat leuk, geeft een moeder met haar kind aan. Een andere winkelier die binnenkwam om de nieuw geopende winkel te bekijken: “Complimenten voor deze mooie winkel.” De Kerst Pop-up winkel is slechts anderhalve maand open in het Makado winkelcentrum. 

“De kerst pop-up store is net een Duitse Kerstmarkt. Als je wel eens naar de Duitse kerstmarkten bent geweest dan zie je hier heel veel herkenbare spullen.”, zegt eigenaar Piet. “We blijven open tot en met 24 december. Hier vind je hele leuke gezellige spullen die de sfeer in huis verhogen.” Ook mensen met een kleine beurs kunnen bij de pop-up store terecht. “We kunnen mensen leuke spulletjes bieden voor een klein prijsje.”

De pop-up store is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op de maandagen van 12:00 uur tot 18:00 uur. In de middag is de store gesloten van 12:00 tot 13:00 uur. Piet nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen. Lachend: “Al hoop ik natuurlijk wel dat er gekocht wordt.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
25.4 ° C
26.7 °
23.9 °
63 %
0.9kmh
26 %
do
25 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.