5.1 C
Purmerend
dinsdag 6 december 2022

HomeRegionaalGeldmaat in storing, pinnen bij veel geldautomaten niet mogelijk

Geldmaat in storing, pinnen bij veel geldautomaten niet mogelijk

Regionaal – Geldmaat kampt momenteel met een storing. Al enige uren kunnen mensen daar in veel gevallen niet meer pinnen door verbindingsproblemen. Daarom zet Geldmaat de geldautomaten uit.

De problemen komen voor bij ongeveer 3800 geldautomaten in het land. Geldmaat probeert om de storing te verhelpen, maar het is nog niet duidelijk wanneer de storing opgelost zal zijn. In sommige gevallen is er bij pinpogingen wel geld afgeschreven van de rekening, terwijl er geen geld ontvangen is. Banken kunnen zien of er een uitgifte is geweest en hebben toegezegd om het afgeschreven, niet ontvangen geld, terug te zullen storten.

Geldmaat is een samenwerking van ABN AMRO, ING en de Rabobank.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Update: 19.20 uur: Geldmaat meldt op Twitter dat de storing zou zijn verholpen. Pinnen moet weer mogelijk zijn bij de pinautomaten van het bedrijf. Geld dat is opgenomen, maar niet is uitgekeerd door de automaat, wordt teruggestort meldt Geldmaat.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,197FansLike
2,236VolgersVolg
1,534VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.1 ° C
6.1 °
3.9 °
93 %
4.2kmh
100 %
di
7 °
wo
6 °
do
6 °
vr
4 °
za
1 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.