14.6 C
Purmerend
maandag 15 juli 2024
HomePurmerendInzamelingsactie voor Oekraïne bij AH XL groot succes "mensen hebben massaal gedoneerd"

Inzamelingsactie voor Oekraïne bij AH XL groot succes “mensen hebben massaal gedoneerd”

Purmerend – Vandaag stonden Raymond en Debby bij de ingang van de Albert Heijn XL op de Burg. Kooimanweg. Hier zamelde ze voedsel voor dieren en hygiëneproducten in voor de mensen in nood uit de Oekraïne. Bij de ingang kregen de mensen die boodschappen kwamen doen een folder met wat er nodig was.

“Massaal werd hier gehoor aan gegeven.”, geeft Raymond aan. “Ik dacht het met een paar bananendozen wel te doen maar dat liep een beetje uit de hand.” Debby is blij met de liefde van alle mensen die doneerden. “Dat dit zo’n succes zou worden had ik niet verwacht.”

Rond de 250 zakken en blikken diervoeder voor de dieren. 35 dozen aan tandpasta, billendoekjes, maandverband, tampons, tandenborstels, shampoo en rond de 50 pakken luiers in diverse maten en nog een paar dozen aan EHBO spullen zoals pleisters en paracetamol, is de ‘buit’ van deze dag.

Inmiddels staan de gedoneerde spullen bij hun thuis. “We gaan nu in overleg met de gemeente waar we dit het beste kwijt kunnen. Als het maar op de juiste plaats terecht komt.”, zegt Debby dankbaar.

Ze zijn er nog niet en ze hopen op nog veel meer donaties. “Iedereen die boodschappen wil doneren kan dit nog steeds doen. We zoeken voedsel voor de dieren en hygiëneproducten voor de vluchtelingen uit Oekraïne.”

Hun huis staat dagelijks open voor iedereen die nog wat langs wil brengen. “Dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur kunnen mensen hier hun producten kwijt. Wij zorgen dat het goed terecht komt. Het adres is Kennemerland 86 en het kan tot de 26e maart”, geeft Raymond als laatste aan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.6 ° C
15.6 °
13.3 °
77 %
0.9kmh
7 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.