16.4 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomePurmerendWethouder Van Meekeren neemt afscheid "het was een eer te werken voor...

Wethouder Van Meekeren neemt afscheid “het was een eer te werken voor de stad Purmerend”

Purmerend – Nu de vorige bestuursperiode afloopt, neemt wethouder Paul van Meekeren afscheid als bestuurder van de gemeente Purmerend. Woensdag 23 maart is officieel zijn laatste werkdag. Die dag wordt het nieuwe college geïnstalleerd.

Wethouder Van Meekeren blikt terug op een mooie bestuursperiode: ‘Het was een eer om te werken voor de stad Purmerend. Ik heb me tijdens deze bestuursperiode ingezet voor onderwerpen die me na aan het hart liggen. Jeugdzorg, onderwijs, dierenwelzijn, milieu, duurzaamheid en de energietransitie. Op alle gebieden is hard gewerkt en zijn mooie resultaten geboekt.’

De coronapandemie heeft een zware stempel gedrukt op zijn bestuursperiode, al had die tijd ook zo zijn positieve kanten. Van Meekeren: ‘Ik heb veel bewondering voor de ambtenaren en organisaties en instellingen die flexibiliteit en creativiteit toonden om er in moeilijke tijden te zijn voor de Purmerender. Nu ik 22 jaar in onze stad woon, kan ik wel zeggen dat ik Purmerend in mijn hart heb gesloten.’

Afscheid

Van Meekeren neemt in klein comité afscheid van de collega’s, raadsleden en Purmerendse organisaties waarmee hij de afgelopen bestuursperiode heeft samengewerkt. In zijn toekomstige carrière wil hij zich blijven richten op de energietransitie.  

Lees hier de afscheidsbrief van Van Meekeren aan de gemeenteraad en de ambtelijke organisatie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.4 ° C
17.2 °
15 °
76 %
6.7kmh
100 %
za
16 °
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.