16.6 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomePurmerendVerbouwingen zorgen voor vals ontruimingsalarm Eggert Center

Verbouwingen zorgen voor vals ontruimingsalarm Eggert Center

Purmerend – Verbouwingen binnen winkels van het Egger Center kunnen leiden tot een vals ontruimingsalarm. Dit alarm blijft doorgaan tot het signaal handmatig wordt uitgezet. Dit gebeurde ook vanmiddag.

Rond 16:30 uur ging het ontruimingsalarm af in het winkelcentrum. De oorzaak was in dit geval een gevolg van de sloop in het voormalig pand van de HEMA. Er gaat vervolgens een alarm af, tot deze na verificatie handmatig wordt uitgezet. “In dit geval werd het signaal een aantal maal omgeroepen”, aldus de beveiliger van het winkelcentrum. “Ik was dicht bij mijn kantoor en kon na contact het signaal snel uitzetten.”

Zodra het signaal niet meer klinkt, kan het winkelend publiek er van uitgaan dat alles veilig is. “Tenzij er natuurlijk een Boeing 747 het pand in vliegt en het omroepsysteem het niet meer doet.” Zodra er wordt opgebouwd in plaats van gesloopt, is het risico op een vals alarm veel kleiner.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.6 ° C
17.8 °
15.5 °
70 %
1.8kmh
100 %
zo
17 °
ma
23 °
di
18 °
wo
21 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.