22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerendOuderwets schuifelen op Koningsdag in het Leeghwaterpark "het is weer zoals het...

Ouderwets schuifelen op Koningsdag in het Leeghwaterpark “het is weer zoals het vroeger was”

Purmerend – Ouderwets druk is het weer. In het Leeghwaterpark is het voetje voor voetje, dringen en schuifelen geblazen. De vrijmarkt is na alle coronamaatregelen van de afgelopen twee jaar weer terug. In het park waren alle plekken bezet en het lijkt erop dat er meer spullen aan de man worden gebracht doordat er de afgelopen twee jaar geen vrijmarkt is geweest.

Corina die al vanaf vanochtend 06:00 uur met een grote stapel kleding in het park staat is blij dat we weer ‘normaal’ kunnen doen. “Het is weer zoals het vroeger was. De afgelopen twee jaar heeft er toch ingehakt. Ik heb nu veel meer kleding omdat ik de afgelopen twee jaar niets heb kunnen verkopen.” Al geeft ze wel aan dat ze de app Vinted gebruikt voor de echte parels uit haar collectie. “Ik draag sommige kledingstukken maar een paar keer.”

Chantal staat met haar dochter en zoon op de vrijmarkt en geeft ook aan dat ze meer, zoals zij het noemt, meuk te koop heeft voor de nieuwsgierige voorbijgangers. “Wat de kinderen niet meer gebruiken gaat nu in de verkoop. We zijn al meer dan de helft kwijt en hebben in totaal al 80 euro verdiend. ” De kinderen mogen het verdiende geld weer gaan uitgeven. “Pokemon kaarten is bij ons thuis wel een dingetje.”

De vrijmarkt duurt nog tot 16:00 uur waarna er op de Koemarkt een superfeestelijke afsluiting is met live muziek.

Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.