8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendBedrijfspand aan de Visserijweg gesloten door burgemeester "voorbereidingen voor hennepkwekerij"

Bedrijfspand aan de Visserijweg gesloten door burgemeester “voorbereidingen voor hennepkwekerij”

Purmerend – Op 24 mei 2022 heeft burgemeester Don Bijl een bedrijfspand aan de Visserijweg voor zes maanden gesloten. In het pand op bedrijventerrein Baanstee Noord waren voorbereidingen getroffen om een hennepkwekerij op te zetten.

Er groeiden nog geen planten in het pand, maar er was wel al gerommeld aan de stroom- en watervoorziening. Alles op de locatie was duidelijk ingericht voor de productie van een kwekerij.

De hennepkwekerij in aanbouw kwam aan het licht tijdens een integrale controle op het bedrijventerrein. Deze controle vond plaats in samenwerking met de politie. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. Hoewel er nog geen planten groeiden, was wel sprake van strafbare voorbereiding, zoals dat heet. Vanwege deze omstandigheden wordt het pand voor zes maanden door de burgemeester gesloten.

Melden

De burgemeester doet een oproep aan de inwoners in Purmerend: “Heeft u een vermoeden van een verdacht adres? Maak dan melding bij de politie op telefoonnummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of bij de gemeente via [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.