22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendCorona testlocatie gaat verhuizen naar priklocatie Purmerenderweg

Corona testlocatie gaat verhuizen naar priklocatie Purmerenderweg

Purmerend – De corona testlocatie aaan de Burg. Kooijmanweg gaat in juni verhuizen naar de priklocatie aan de Purmerenderweg. Vanaf dinsdag 7 juni kunnen inwoners uit de regio van Purmerend hier ook terecht voor zowel een vaccinatie als een coronatest.

Er zijn op dit moment te weinig mensen die zich laten testen en er zijn ook weinig mensen die zich laten vaccineren. Ook de huur van het pand aan de Kooimanweg loopt af. De gemeente en de GGD vinden het een logische keuze om een bestaande locatie te gebruiken in plaats van het apart huren van een nieuwe locatie.

In de tent op het evenemententerrein worden er binnen kleine aanpassingen gedaan zodat er zowel geprikt als getest kan worden. Doordat het nu een stuk rustiger is op de locatie aan de Purmerenderweg, heeft de gemeente de uitgang aan de zijde van de Grotenhuysweg gesloten. Deze blijft gesloten zolang de bezoekersaantallen dat toelaten. De ingang wordt daarom nu zowel een ingang als een uitgang.

Wat worden de openingstijden?

De openingstijden voor vaccineren zijn maandag tot en met zondag van 10.30 – 18.30 uur. Vanaf zondag 12 juni is de priklocatie op maandag gesloten. De openingstijden voor testen zijn vanaf dinsdag 7 juni van maandag tot en met zondag van 9.00 – 12.00 en van 13.00- 15.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op www.ggdzw.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Prima om dit zo op te lossen.
    Een nadeel is wel dat er geen trottoir is en de voetgangers op de rijbaan moeten lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.