8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomePurmerendColumn: er lijkt opeens wel overal crisis te zijn "je zou er...

Column: er lijkt opeens wel overal crisis te zijn “je zou er bijna een zenuwcrisis van krijgen”

Een wooncrisis, een coronacrisis, een geopolitieke crisis, een energiecrisis, een asielcrisis, een klimaatcrisis, een koopkrachtcrisis, een regeringscrisis, een stikstofcrisis, een zorgcrisis, een bus en trein crisis en een gascrisis. Het lijkt opeens wel overal crisis te zijn.

De brandstofcrisis, een CO2 crisis, de – ik kan mijn elektriciteit niet meer betalen – crisis, een overbevolkingscrisis, een inflatiecrisis, een ecologische crisis, Oekraïne crisis, een nationale – want we jagen de boeren van het land – voedselcrisis, de bankencrisis, een dreigende handelscrisis, een motivatie – kan mij verder wat schelen – crisis, de autoriteitscrisis, de groencrisis, een bestuurscrisis, de huwelijkscrisis (schuld van alle crisissen), mijn en uw betalingsbalans crisis, een aankomende hypotheekcrisis en beurscrisis, een vertrouwenscrisis, de consumptiecrisis, een wereldvoedsel – want geen graan meer uit Oekraïne – crisis, een onderwijscrisis en noem verder alle crisissen maar op van de laatste tijd en die nog moeten gaan komen.

Je zou er bijna een zenuwcrisis van krijgen. In welke crisis zit u?

Nieuwe toevoegingen: kinderopvangcrisis, mestcrisis en arbeidsmarktcrisis.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.