21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home11218-jarige Purmerender ernstig gewond aan gezicht na mishandeling op Kermis in Hoorn

18-jarige Purmerender ernstig gewond aan gezicht na mishandeling op Kermis in Hoorn

Hoorn – Op dinsdagavond 9 augustus is een 18-jarige jongen uit Purmerend door een groep jongeren mishandeld op de kermis aan het Dal. De jongen raakte hierbij ernstig gewond aan zijn gezicht. Een 13-jarige jongen werd aangehouden. De recherche in Hoorn is in het onderzoek naar deze openlijke geweldpleging op zoek naar getuigen.

Omstreeks 23.30 uur was het slachtoffer samen met enkele vrienden op de kermis. Na onenigheid met een persoon bij de botsauto’s werd de jongen niet veel later door zeven jongeren aangevallen. Het slachtoffer werd door de groep geschopt en geslagen. Hierbij raakte hij ernstig gewond aan zijn gezicht. Zijn toegesnelde vrienden wisten de hulpdiensten in te schakelen.

Na een zoekslag in de omgeving heeft de politie een 13-jarige jongen uit Hoorn aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

 1. Ze moeten die pamperjongeren eens goed gaan aanpakken voor ze ontsporen. De corrigerende tik door ouders in de jonge jeugd moet ook gewoon weer mogen. Niks mis mee. In Edam hangt dat kansloze tuig (16-18 jaar oud) op doordeweekse dagen ‘s nachts om 2-3 uur ook nog in bushokjes rond. Waar zijn de ouders en voelen die nog wel enige verantwoordelijkheid voor hun kinderen?

 2. Deze jeugdige verknalt eigenhandig zijn toekomst.
  13 jaar?
  Om 23.30 uur op de kermis?
  Om met zijn matties ruzie te zoeken en een ander het ziekenhuis in te meppen?

  Het snotterdje hoort tussen de zure lappen te liggen, onder toezicht van papa en mamma, thuis.
  Nu gaat-ie max. 1 jaar achter de dikke deur om er vervolgens nog meer verrot weer uit te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,965FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.