23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Aanhouding in Noord na melding wapen: speciale aanhoudingseenheid grijpt in

Aanhouding in Noord na melding wapen: speciale aanhoudingseenheid grijpt in

Purmerend – Een incident rondom de Schoffelstraat hield gisteren in Purmer Noord de gemoederen flink bezig. Na een urenlange interventie werd er een 44-jarige man uit aangehouden op verdenking van overtreding van de wapen- en munitiewet.

Even na 16:30 uur werd de politie opgeroepen na een melding van de aanwezigheid van een wapen in de woning.Vanwege de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen in de woning, werd er groot opgeschaald. Naast meerdere eenheden politie, stond ook de ambulance paraat.

Omstreeks 19:00 uur besloot de politie een speciale eenheid van de politie Noord-Holland in te zetten. Deze eenheid is er speciale aanhoudingseenheid, getraind om zowel de veiligheid van de verdachte als de omgeving te waarborgen en dreigende situaties snel onder controle te krijgen.

De verdachte kon worden ingerekend op verdenking van overtreding van de wapen- en munitiewet. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het aangetroffen wapen is voor onderzoek in beslag genomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.