5.9 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
Home112'Verkeersaso' moet Lamborghini inleveren na snelle, maar ijdele vluchtpoging over A8

‘Verkeersaso’ moet Lamborghini inleveren na snelle, maar ijdele vluchtpoging over A8

Oostzaan – De drink- en racelust van een automobilist zijn hem gisterochtend op de A8 duur komen te staan. Nadat de man met hoge snelheid een politieauto inhaalde, trapte hij het gaspedaal nog dieper in en sloeg op de vlucht. Uiteindelijk werd hij alsnog gepakt. 

Nadat de ‘verkeersaso’, zoals de politie hem op Facebook noemt, rond 4.30 uur gisterochtend met zijn Lamborghi Urus op de A8 inhaalde, besloten de agenten in die bus de achtervolging in te zetten.

Ze gaven hem een stopteken, waar hij op leek te reageren. Dat bleek schijn, want uiteindelijk gaf hij nog een dot gas bij en maakte zich uit de voeten.

Sneltreinvaart

Met de politie op zijn hielen haalde hij snelheden van 200 kilometer per uur. Ondanks die sneltreinvaart slaagde de politie erin de bestuurder aan de kant van de weg te krijgen, waar ze hem lieten blazen.

Uit die test bleek dat de man ook onder invloed was. Hij is aangehouden en zal zich voor de rechter moet verantwoorden. Zijn auto met een nieuwprijs van ruim 250.000 euro is in beslag genomen. Ook krijgt nog enkele boetes thuis gestuurd. 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.9 ° C
7.3 °
5 °
82 %
1.3kmh
100 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.