11.4 C
Purmerend
zondag 17 maart 2024
HomePurmerendNieuwstraat bewoners opgeschrikt door harde knal en brand - politie gaat uit...

Nieuwstraat bewoners opgeschrikt door harde knal en brand – politie gaat uit van brandstichting

Purmerend – Inwoners van de Nieuwstraat werden rond 03:50 uur opgeschrikt door een harde knal, waarna er brand ontstond aan de voordeur van de woning.

Toegesnelde hulpdiensten kregen het vuur snel onder controle. En vielen geen gewonden. Wel moesten enkele omwonenden voor korte tijd hun woning verlaten.

Het onderzoek naar het incident is nog volop bezig. Wel kan de politie inmiddels bevestigen dat zij uitgaan van brandstichting.

Op 14 september van dit jaar werd er op een soortgelijke manier ook brand gesticht aan een woning in de Rijnstraat. De politie beschouwt beide brandstichtingen als twee op zichzelf staande incidenten, maar onderzoekt wel of er een verband is tussen beide gebeurtenissen.

Foto’s: Regio Purmerend



Update:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Het pand staat al >6 maanden te huur.
    Als de omschrijving klopt is het pand uitgerust met een professioneel alarmsysteem en beschikt over vier camera’s: kan de politie en/of brandonderzoeker meteen aan de gang.

    Het is wel verdraaid triest dat Purmerend keer op keer met dit soort ‘acties’ menig nieuwsprogramma haalt. Geen vooruitgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,833FansLike
2,542VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.4 ° C
12.2 °
10.5 °
76 %
6.3kmh
100 %
zo
11 °
ma
13 °
di
12 °
wo
16 °
do
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.