11.7 C
Purmerend
zondag 26 mei 2024
Home112Politie zoekt getuigen gewelddadige beroving Saarland Weidevenne

Politie zoekt getuigen gewelddadige beroving Saarland Weidevenne

Purmerend – Op dinsdagochtend rond 04:00 heeft een gewelddadige beroving plaatsgevonden aan het Saarland in Purmerend. Hierbij is een slachtoffer lichtgewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Nadat de slachtoffers thuiskwamen van een familiebezoek, werden zij opgewacht door drie mannen die hun onder bedreiging van een vuurwapen wilden beroven van hun bezittingen. Hierbij zijn goederen buitgemaakt. Vervolgens ontstond een worsteling tussen de slachtoffers en de verdachten. Bij de worsteling is één slachtoffer lichtgewond geraakt. Het slachtoffer is ter plekke geholpen aan haar verwondingen en hoefde niet naar het ziekenhuis. Wanneer een huisgenoot van de slachtoffers naar buiten komt, besluiten de drie verdachten te vluchten in onbekende richting. De politie heeft onderzoek verricht, maar de verdachten zijn niet meer aangetroffen.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u rond 04:00 iets verdachts hebben gezien of op een andere manier weten wie bij de gewelddadige beroving betrokken is dan horen wij dat graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt uw beelden uploaden via dit tipformulier.

2022244966Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

4 REACTIES

 1. @Busbestuurder
  Ik ben uitgegaan van de info alhier en op politie.nl (op dát moment en ook nu nog).
  En ik onthou mij van insinuaties m.b.t. huidskleur, outfits e.d.

 2. Nou Dagmar, het signalement stond/staat gewoon op Burgernet hoor, zie hier: https://www.burgernet.nl/burgernet/3394780

  Maar je had het zelf ook kunnen bedenken: “allen licht getint” met bijpassende outfit (hoodies/capuchons/mondkapjes). En als er beelden gevonden worden, zullen die op z’n vroegst in juni 2023 wel eens een keertje in Opsporing Verzocht getoond gaan worden. Eerst geblurd natuurlijk, want we moeten wel heel secuur omgaan met de privacy van deze lieve jongens…

 3. Mon Dieu; weer een overval met geweld.
  Het houdt niet op, niet vanzelf.
  Is er geen (miniem) signalement van deze etterbakken?
  Een vluchtroute?
  Want lukraak vragen om getuigen of camerabeelden is een ‘beetje raar’ als je niet weet waar je naar moet zoeken in je (camera)geheugen.
  Ik begrijp die Purmerenders met deurbel- en beveil8gingscamera’s telkens beter.

  Want dit soort criminaliteit (en ook ander criminaliteit of vandalisme) kan allemaal anno 2022 in Purmerend.
  Het zal je nondeju overkomen……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.7 ° C
12.8 °
10.6 °
79 %
1.8kmh
4 %
zo
19 °
ma
17 °
di
18 °
wo
17 °
do
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.