1.3 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
HomePurmerendLex Uiting beledigt in RTL Boulevard alle Purmerenders "een luipaardprint is toch...

Lex Uiting beledigt in RTL Boulevard alle Purmerenders “een luipaardprint is toch een beetje Purmerend?”

XENOS kerst

Amsterdam – Gisteren ging een gedeelte van de uitzending van RTL Boulevard over een jurkje dat actrice Anne Hathaway afgelopen week showde tijdens de Valentino-modeshow in Parijs. Dit was voor presentator Lex Uiting aanleiding om alle inwoners van Purmerend te beledigen, want volgens Lex loopt iedereen in Purmerend in kleding met een luipaardprint.

De reactie van Uiting toen hij in de uitzending van zaterdagavond een foto van de 40-jarige Anne Hathaway in het Valentino-jurkje met luipaardachtige motieven zag, is nogal opmerkelijk. “Dit is toch een beetje Purmerend?”, vroeg Lex zich hardop af.

Mede-presentator Bridget Maasland probeerde nog het gesprek te sussen, maar Uiting begon daarna te zeggen dat je in zo’n creatie alleen met ‘carnaval’ loopt. Maasland redde Uiting door te zeggen dat hij misschien bedoelde dat de creatie niet haute couture was maar dat het gewoon op de markt in Purmerend te zien en te koop is. Waarop Lex antwoordde dat hij toch wel van Purmerend houdt.

Dit was niet de eerste keer dat Uiting in het programma een slip of the tongue maakt. Eerder noemde hij hoofddoeken die islamitische dames dragen kopdoeken. “Nadat ik schrok van deze ongelukkige verspreking, bood ik direct hier mijn excuus aan in de uitzending.”, zei Uiting toen.

“Ik heb door deze slip of the tongue mensen beledigd of verdriet gedaan. Dit was totaal niet mijn bedoeling en ik wil op geen enkele manier bepaalde mensen, culturen of gebruiken buitensluiten of veroordelen. En daarom wil ik nogmaals hier mijn woorden terugnemen en sorry zeggen”

Nu moet Uiting nog sorry zeggen tegen de Purmerenders want we zijn natuurlijk diep beledigd. Heel erg diep. Dus Lex app ons even. Maken wij het goed met een nieuw artikel.

Het onderwerp is in onderstaande uitzending te zien vanaf de 38e minuut.


Updates:

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

5 REACTIES

  1. Wat een commotie om niets, Lex heeft geluik. Alleenmaar ordinaire tokkies in Purmerend

  2. Lex Uiting, da’s toch een boer? Heeft hij verstand van mode? Haha, zou me niet te druk maken in Purmerend. Overigens loopt het merendeel daar in zo’n dun fantasieloos puffed jasje.

  3. Dat van Lex Uiting, kunnen we ook zeggen van de Amerikanen dat wij nog steeds met wodenshoe lopen. Dat net zo erg als die print waar lex Uiting het over had. Hij ad ook Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort kunnen noemen. Waar men zich druk om maken. Laten we hier in Purmerend ergens anders druk om maken dan om die luipaard prind. Laten we het houden dat het een slip op de tong was,

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.3 ° C
3.3 °
0 °
95 %
4.3kmh
44 %
do
4 °
vr
8 °
za
10 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.