13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
HomePurmerendMagic Circus komt naar Purmerend met eigentijdse en eigenwijze show SCUSZA

Magic Circus komt naar Purmerend met eigentijdse en eigenwijze show SCUSZA

Purmerend – Het Amsterdamse stadscircus, Magic Circus, brengt haar betoverende show SCUSZA naar Purmerend. Van vrijdag 14 t/m zondag 16 april 2023 zal de Magic Dome circustent naast station Weidevenne te bewonderen zijn. Met deze moderne en unieke show, waarbij de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding vervagen, belooft Magic Circus het publiek te betoveren.

Op zaterdag 15 april is het Wereld Circus Dag en Magic Circus heeft extra activiteiten gepland, waaronder de lancering van een officieel online circuswoordenboek. Het publiek kan genieten van de spectaculaire acts van artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela. De show belooft niet alleen vermaak, maar ook een boodschap van naastenliefde en groepsgeest.

De show SCUSZA belooft het publiek begoochelende gewaarwordingen te geven. Met acts zoals pijl-en-boog schieten met de voeten en zwevende toeschouwers lijkt alles mogelijk. Magic Circus houdt de maatschappij een spiegel voor en inspireert tot een minder egoïstisch leven samen. Het circus biedt een moderne show die geschikt is voor alle leeftijden en waar taal geen barrière vormt.

De intieme sfeer van de Magic Dome circustent zorgt voor een unieke ervaring, waarbij publiek en artiesten elkaar niet uit het oog verliezen. Zelfs op de achterste rij zit je met je neus bovenop de show. Dit is een unieke missing-link tussen traditioneel circus en elitair “nieuw” circus. Het Magic Circus biedt eindelijk een modern circus dat ook geschikt is voor kinderen. Het biedt live entertainment waar studenten kunnen chillen en genieten van acrobaten, waar grootouders kunnen meelachen met hun kleinkinderen.

Kaarten voor de show zijn online verkrijgbaar via de website van Magic Circus. De voorstellingen zijn dagelijks om 16:00 uur. Magic Circus nodigt iedereen uit om langs te komen en het oudste én modernste reizende tentcircus van Nederland te ontdekken. En als je het circus verlaat met buikpijn van het lachen, zeg dan maar “Scusza!”

Bekijk de website van Magic Circus hieronder.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
13.8 ° C
14.5 °
12.8 °
76 %
1.3kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
18 °
ma
20 °
di
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.