14.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomeEvenement'De Artiest' pakt groots uit voor 10e verjaardag - vrij toegankelijk feest...

‘De Artiest’ pakt groots uit voor 10e verjaardag – vrij toegankelijk feest op 1e paasdag

Purmerend – Al bijna 10 jaar is de Artiest van Peter Coster een begrip in Purmerend op de Koemarkt. Wie ooit een avond in de artiest heeft doorgebracht weet het zeker: Peter en zijn team kunnen een feestje bouwen! Morgen – 1e paasdag – heeft het café een extra reden om de bloemetjes buiten te zetten. De middag en avond staan in het teken van de tiende verjaardag van De Artiest.

“Dat gaan we vieren ook!”, laat De Artiest weten. Peter Coster heeft als levensmotto #WKEMG (Wat kan er mis gaan?), en met dat thema barst het feest op eerste Paasdag om 15.00 uur los. Voor de deur staat een groot podium, gigantisch vip-dek en vele geweldige zangers, waaronder John Keijer en Wesley Bronckhorst treden op.

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen. Iedereen die ooit in De Artiest is geweest wordt opgeroepen om zeker een drankje te komen doen, om zo de verjaardag van het bruisende Amsterdamse café te komen vieren.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.9 ° C
15.6 °
14 °
73 %
0.9kmh
100 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.