5.4 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomePurmerendWinkeldief gaat er met volle kar vandoor bij supermarkt in Purmerend

Winkeldief gaat er met volle kar vandoor bij supermarkt in Purmerend

Purmerend – Een winkeldief heeft vrijdag voor opschudding gezorgd bij een supermarkt in de binnenstad van Purmerend. De dief had een volle kar met boodschappen gestolen en werd later op de dag aangehouden door de politie.

Een medewerker van de supermarkt had de winkeldief herkend van een eerdere diefstal en belde de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen, was de dief echter al gevlucht. Later op de dag belde de medewerker opnieuw naar de politie met de mededeling dat de dief terug in de winkel was.

Tijdens het telefoongesprek tussen de medewerker en de meldkamer vertrok de dief opnieuw uit de winkel, ditmaal met een volle kar boodschappen ter waarde van 200 euro.

Gewaarschuwde agenten konden de man uiteindelijk aanhouden terwijl hij met de gestolen boodschappen liep. De boodschappen werden teruggebracht naar de winkel.

De man wordt verdacht van meerdere winkeldiefstallen in het centrum van Purmerend. In de eerste week van april werden er 16 winkeldiefstallen gemeld in het werkgebied van politieteam Purmerend, wat volgens de politie opvallend veel is.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.4 ° C
6.7 °
4.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.