15.6 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
HomePurmer-ZuidErnstige verkeershinder Verzetslaan (22 april - 12 juni) door werkzaamheden

Ernstige verkeershinder Verzetslaan (22 april – 12 juni) door werkzaamheden

Purmerend – Het asfalt aan de Verzetslaan is aan onderhoud toe. Vanaf zaterdag 22 april start Boskalis, in opdracht van de gemeente Purmerend, met de asfaltwerkzaamheden aan de Verzetslaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2 fases.

Fase 1

Zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei is de Verzetslaan 2 weken dicht vanaf de kruising Persijnlaan tot de kruising Groeneweg. 

Fase 2

Van vrijdagavond 12 mei tot maandagochtend 12 juni is 5 weekenden de weg dicht van de kruising McDonalds tot de Verzetslaan. En van de rotonde bij de Zambezilaan tot en met de Verzetslaan-kruising Persijnlaan. Er wordt gewerkt van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur. In het pinksterweekend wordt er van vrijdagavond 26 mei 20.00 uur tot en met dinsdag 30 mei 5.00 uur gewerkt. Op werkdagen is de weg open voor alle verkeer met een snelheidsbeperking tot 30 km per uur.

In het eerste weekend van 12 tot en met 15 mei is het fietspad bij de Mandelabrug gesloten. De omleidingsroute loopt via de Jan Blankenbrug.

Tijdens de werkzaamheden staan er verkeersregelaars. Het tankstation blijft altijd bereikbaar. 

Omleidingsroutes

De omleidingsroute voor Purmer-Zuid loopt via de Gorslaan en IJsselmeerlaan. De omleidingsroute voor Weidevenne loopt via Laan der Continenten, Aziëlaan naar de Jan Blankenbrug en Jaagweg. De nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en kunnen er altijd langs.

Routes van de bus

Ook het busvervoer zal hinder ondervinden van de werkzaamheden. Met EBS zijn alternatieve routes afgestemd. Meer informatie over de busdiensten vindt u op www.ebs-ov.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,956FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.6 ° C
16.2 °
15 °
74 %
2.2kmh
100 %
vr
16 °
za
17 °
zo
19 °
ma
24 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.