18.4 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendEind mei spoedreparaties op de Grotenhuysweg en Van Osweg in Purmerend "kwaliteit...

Eind mei spoedreparaties op de Grotenhuysweg en Van Osweg in Purmerend “kwaliteit van het asfalt zeer slecht”

Purmerend – De gemeente heeft aangekondigd dat het asfalt van de Grotenhuysweg en Van Osweg aan onderhoud toe is. Op verschillende locaties is de kwaliteit van het asfalt zeer slecht en dit zorgt voor onveilige situaties. Om dit probleem aan te pakken, worden er reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Om grote verkeersoverlast te voorkomen, worden de werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats in twee fasen en op verschillende locaties.

De werkzaamheden aan de Grotenhuysweg vinden plaats vanaf woensdag 24 mei 19.00 uur tot donderdag 25 mei 06.00 uur. Er zijn in totaal zes locaties tussen de Stremselstraat en Boekweitstraat waar het asfalt zo snel mogelijk moet worden vervangen. De werkzaamheden starten vanaf de Stremselstraat en de Zuivelstraat. Alle andere straten zijn bereikbaar vanaf de Edisonweg en De Graeffweg.

De werkzaamheden aan de volgende locatie, ter hoogte van Bunderstraat, beginnen vanaf 20.30 uur. Vanaf dit moment geldt voor alle bewoners dat ze onder begeleiding van de aanwezige verkeersregelaars richting hun woning worden begeleid. Dit kan betekenen dat bewoners een andere route moeten volgen dan ze gewend zijn. De laatste werkzaamheden worden om 04.30 uur uitgevoerd ter hoogte van de Boekweitstraat. Donderdagochtend om 06.00 uur is de Grotenhuysweg weer toegankelijk voor alle verkeer.

Van Osweg

De werkzaamheden aan de Van Osweg vinden plaats vanaf donderdag 25 mei om 19.00 uur tot vrijdag 26 mei om 02.00 uur. Er zijn in totaal drie locaties tussen de Bandijk en van Garderenstraat waar het asfalt zo snel mogelijk moet worden vervangen. De werkzaamheden starten vanaf de Bandijk en woningen zijn bereikbaar via de Grotenhuysweg en De Graeffweg. Ook via de IJsselmeerlaan en de Overlanderstraat kunnen bewoners hun woning bereiken. Om ongeveer 21.00 uur beginnen de werkzaamheden ter hoogte van de Van Garderenstraat. De laatste werkzaamheden beginnen om 0.00 uur. Vrijdagochtend om 02.00 uur is de Van Osweg weer toegankelijk voor alle verkeer.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de Grotenhuysweg en de Overlanderstraat bereikbaar. Ook geldt er een omleiding voor het doorgaande verkeer. Daarnaast zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden en de veiligheid te waarborgen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
18.4 ° C
19.4 °
17 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.