22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeEvenementWeekendtip: zaterdag knutselen voor vaderdag bij De Speelkraam

Weekendtip: zaterdag knutselen voor vaderdag bij De Speelkraam

Purmerend – Zondag 18 juni is het Vaderdag. Tijd om iets leuks te doen voor alle papa’s. Of de kinderen nu al iets hebben of niet, er is altijd ruimte voor een extra knutsel. Daarom kunnen de kinderen op zaterdag 17 juni bij De Speelkraam gezellig komen knutselen voor vader, bonuspapa of misschien voor opa?

Op zaterdagmiddag, tussen 12.00 en 16.00 uur, kunnen kinderen, in de speeltuin aan het Leeghwaterpark nummer 2, een stoere armband maken voor de belangrijkste man in hun leven.

Vooraf aanmelden is niet nodig: kom gewoon naar De Speelkraam om te spelen en geef bij de kassa aan dat de kinderen meedoen met de Vaderdagknutsel.

Kleine bijdrage
Voor deelname wordt naast entreeprijs een kleine bijdrage van € 1,= per armband gerekend. Deze bijdrage voldoen de ouders bij binnenkomst in de speeltuin aan de kassa. Zijn de kinderen al aan het spelen en willen ze alsnog knutselen? Dan kan de bijdrage natuurlijk nog bij de kassa voldaan worden.

Voorbehoud
Er is altijd een voorbehoud vanwege het weer en genoeg vrijwilligers. Voor alle openingsdagen en activiteiten van De Speelkraam geldt dat ze niet doorgaan als het weer te slecht is. Dat wordt dan gecommuniceerd via de website en de social media kanalen van de speeltuin. Ook een tekort aan vrijwilligers kan roet in het eten gooien, aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers zijn altijd enorm welkom via [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.