13.6 C
Purmerend
vrijdag 29 september 2023
HomeEvenementKriti's Gooise Vrouwen Bingo: Eten en bingo spelen voor het goede doel...

Kriti’s Gooise Vrouwen Bingo: Eten en bingo spelen voor het goede doel VVO

Purmerend – Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti organiseert op 4 juli een Gooische vrouwen benefiet bingo voor het goede doel Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend (VVO). Het evenement begint om 18.00 uur, met inloop vanaf 17.00 uur. Natuurlijk mag bij Kriti een heerlijk eten en drinken niet ontbreken.

De deelnemers kunnen genieten van een 5-gangen menu, inclusief stokbrood met kruidenboter, 2 rondes tapas, een grand dessert, drankjes en afsluitend koffie en/of thee. Daarnaast kunnen gasten deelnemen aan de Gooische vrouwen bingo, waarbij ze kans maken op prachtige prijzen. De kosten zijn 25 euro per persoon voor de bingo en 50 euro per persoon voor het diner en onbeperkt drankjes.

De opbrengt van de avond komt ten goede aan VVO. Erol Savur is al sinds jaar en dag sponsor van Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend. De stichting stelt ouderen in staat om – middels een goedkoop lidmaatschap – mobiel te blijven.

Wilt u meedoen? Alle informatie vindt u op onderstaande flyer!

Over VVO

De Vereniging Vervoer Ouderen Purmerend, kortweg de VVO, is een vrijwilligersorganisatie die senioren mobiel wenst te houden. Het werkgebied is Purmerend, Purmer, Beemster, Den Ilp, Purmerland, Neck, Wijdewormer en Ilpendam. Binnen dit werkgebied verzorgen wij het vervoer van deur tot deur voor onze leden. De ritten die wij verzorgen zijn heel verschillend, dit kan zijn ziekenhuisbezoek, boodschappen doen, naar een club of op visite gaan enz.

Het lidmaatschap is voor mensen van 60 jaar en ouder en die wonen binnen het werkgebied van de VVO. Meer informatie is te vinden op de website vvobus.nl
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,503VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
13.6 ° C
16.1 °
11.7 °
74 %
2.8kmh
0 %
vr
14 °
za
19 °
zo
21 °
ma
22 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.