14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendALDI sluit in juli filiaal Poelstraat voor vier dagen

ALDI sluit in juli filiaal Poelstraat voor vier dagen

Purmerend – In juli sluit Aldi het filiaal aan de Poelstraat voor vier dagen. De supermarktketen gaat de volgende stap zetten in de nieuwe formule. Hierdoor krijgen aardappelen, groente en fruit een prominente plek bij binnenkomst van het filiaal.

Het filiaal gaat dicht van 10 juli tot en met 13 juli. “Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt”, laat de supermarktketen weten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.