14.6 C
Purmerend
dinsdag 3 oktober 2023
Home112Jongen op brute wijze mishandeld en beroofd in Leeghwaterpark Purmerend

Jongen op brute wijze mishandeld en beroofd in Leeghwaterpark Purmerend

Purmerend – Op vrijdag 23 juni 2023 werd een 16-jarige jongen om 20.00 op brute wijze mishandeld en beroofd in het Leeghwaterpark in Purmerend. De jongen is eerst gedwongen door vier jongens om het festivalterrein af te lopen naar het skatepark in het Leeghwaterpark.

Eenmaal daar aangekomen werd hij belaagd door een hele groep van ongeveer 20 jongeren. Hierbij waren zowel jongens als meisjes betrokken. De jongen is beroofd van zijn schoenen zwarte Adidas Jeezy’s type 700 schoenmaat 43 en zijn OV Chip kaart. Er is zelfs getracht zijn witte trainingspak van het merk Four van zijn lichaam af te trekken.

Getuigenoproep

De familie en de politie roepen getuigen op zich te melden. Weet u wie de jongen heeft mishandeld en beroofd? Kunt u meer vertellen over personen die betrokken waren bij het gevecht? Heeft u filmopnames en foto’s? Meld het alsjeblieft. Ook als u informatie heeft over andere betrokkenen.

Meer specifiek wil de familie en de politie in Purmerend iedereen spreken die vrijdag 23 juni 2023 de 4 jongens hebben gezien of iets verdachts hebben gezien op of nabij het festivalterrein in het Leeghwaterpark.

Beschikt u over relevante camerabeelden, neem alsjeblieft contact op met de familie via het telefoonnummer +31641415409 en / of de politie op 0900-8844 en upload ze direct naar de politie via het tipformulier op de website van de politie.

Update:

De namen van de vier daders inclusief hun adresgegevens zijn reeds bekend bij de familie en politie. De vier hebben tot 17.00 vandaag om zich te melden bij de politie.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

5 REACTIES

 1. Terecht dat de moeder eist dat dit laffe tuig berecht wordt en ook streng; niks kopje thee tactiek; opsluiten, strafblad [*weg toekomst carrière plannen] en liefst met hun tronies op elke abri in Purmerend e.o.
  Wat ons betreft pak die ouders ook aan in hun portomonee; zij zijn deels schuldig aan het niet bijbrengen vn normen/waarden.

 2. Vandaag in het NHD lees ik:
  Moeder (van slachtiffer) wil dat daders gestraft worden en het juridisch aanpakken.
  Ouders (van daders) willen compromis sluiten.
  En de Politie doet…….niets?!?!?!?!!

 3. En wat gaat de politie dan doen met eventuele camerabeelden en getuigenverklaringen? De daders meteen weer vrijlaten? Waarschijnlijk wel. Stop met deze onzin. Sluit ze minstens een half jaar op, of laat ze hun gang gaan. Want dit kost alleen maar heel veel belastinggeld zonder enig resultaat op deze manier.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,619FansLike
2,501VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
14.6 ° C
15.6 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
di
16 °
wo
16 °
do
16 °
vr
18 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.