20.1 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home112Automobilist parkeert voertuig netjes in de sloot

Automobilist parkeert voertuig netjes in de sloot

Purmerend – Een bestuurder van een auto stelde rond de klok van 21:45 uur zijn parkeervermogen op de proef. In plaats van de weg op de Ivoorkust in Weidevenne reed hij het gras op. Zijn voertuig bleef niet droog, de auto belandde met de achterkant in de overgelegen sloot.

Politie, brandweer – inclusief duikteam – en ambulance snelden ter plaatse. Een omstander had de inzittende al uit de auto weten te helpen. Al snel ontstond het vermoeden dat de bestuurder iets te diep in het glaasje gekeken had.

Na een eerste blaastest op locatie werd besloten de man mee te nemen naar het bureau. Daar zal verder onderzoek moeten uitwijzen hoeveel de man exact gedronken heeft. De auto zal door een sleepdienst worden afgetakeld.

Fotografie: Regio Purmerend
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.1 ° C
21.7 °
18 °
70 %
0.9kmh
99 %
ma
20 °
di
19 °
wo
16 °
do
16 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.