7.3 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
HomeondernemersVierde hofleverancier benoemd in Purmerend: Mazurel Installatietechniek B.V.

Vierde hofleverancier benoemd in Purmerend: Mazurel Installatietechniek B.V.

Purmerend – Op woensdag 21 juni heeft Commissaris van de Koning Arthur van Dijk namens de Koning het prestigieuze predicaat “Hofleverancier” uitgereikt aan Mazurel Installatietechniek B.V. uit Purmerend. Mazurel Installatietechniek B.V. is daarmee de vierde hofleverancier in Purmerend, naast Koopman Optiek B.V., Fa. JB. Sanders en Zn., en Groenhart Group B.V.

Het predicaat “Hofleverancier” is een eretitel die wordt toegekend aan bedrijven die ten minste 100 jaar bestaan en zich onderscheiden door hun uitstekende reputatie, soliditeit en betrouwbaarheid. Het is een blijk van waardering voor de bijdrage die het bedrijf heeft geleverd aan de lokale gemeenschap en de economie.

Om in aanmerking te komen voor het predicaat moet een bedrijf aan verschillende criteria voldoen. Zo moet het bedrijf een vooraanstaande positie innemen in de branche, financieel gezond zijn en een onberispelijke reputatie hebben. Daarnaast wordt er gekeken naar de betrokkenheid van het bedrijf bij de regio en de wijze waarop het bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Mazurel

De geschiedenis van Mazurel Installatietechniek gaat terug naar het jaar 1922, toen het bedrijf werd opgericht door Albert Pieter Mazurel. In de beginjaren functioneerde de onderneming als een handelsbedrijf in de verkoop van lampen en armaturen, gevestigd in Amsterdam. De focus van het bedrijf lag op het bieden van hoogwaardige verlichtingsoplossingen aan klanten.

In 1996 vond er echter een belangrijke verandering plaats. De bedrijfsactiviteiten werden verplaatst naar Purmerend en tegelijkertijd onderging het bedrijf een naamswijziging. Vanaf dat moment specialiseerde Mazurel Installatietechniek zich volledig in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Deze beslissing bleek een cruciale stap te zijn voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.3 ° C
8.3 °
6.2 °
79 %
1.3kmh
91 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.