23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomeRegionaalWoensdagochtend zware windstoten, bovendien plaatselijk veel regen

Woensdagochtend zware windstoten, bovendien plaatselijk veel regen

Regionaal – Vanaf het einde van de nacht zijn er langs zuidwestkust zware windstoten mogelijk van 75-90 km/uur. Het gebied met zware windstoten verplaatst zich in de loop van de ochtend noordoostwaarts over Nederland, ook elders kunnen dus zware windstoten voorkomen van 75-90 km, plaatselijk 90-100 km/uur. Hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden.

Behalve de wind valt vanaf komende nacht tot en met het begin van woensdagmiddag veel regen, vooral in het noordwesten plaatselijk meer dan 50 mm. Ook hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden.

In de provincie is er code geel afgekondigd tussen 07:00 en 13:00 uur. Geadviseerd wordt om tuinmeubelen e.d. in de tuin vast te zetten. Ook wordt geadviseerd om voor vertrek de actuele situatie en het advies van Rijkswaterstaat voor de snelwegen op rwsverkeersinfo.nl te bekijken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.