14 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomeRegionaalCode rood: treinverkeer in Noord-Holland ligt stil

Code rood: treinverkeer in Noord-Holland ligt stil

Regionaal – Vanaf 08:00 uur geldt in Noord-Holland code rood. Storm Poly raast over ons land Vanochtend komen er in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en in het IJsselmeergebied zeer zware windstoten voor van 100-120 km/u, hiervoor is een code rood, weeralarm, van kracht.

UPDATE 09:05 – Zojuist is er een NL-alert uitgegaan. Iedereen moet binnen blijven en alleen 112 bellen bij levensgevaarlijke situaties.

Het treinverkeer in Noord-Holland en Flevoland is vanaf 08:30 uur stilgelegd. De NS waarschuwt dat de reisplanner nog verkeerde informatie kan bevatten.

Gaat u de weg op? Wees dan voorzichtig. Door de storm kunnen aanzienlijke schade en zeer gevaarlijke situaties ontstaan als gevolg van omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen.

Code rood geldt in onze regio nog tot 12:00 uur. Tussen 12:00 en 13:00 uur, geeft het KNMI weeralarm code oranje af. Na 13:00 uur gaat de storm weer liggen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. De trein naar Zaandam vanaf Purmerend Overwhere van 07.55 reed niet meer bleef staan op Purmerend Overwhere , Dan maar met de bus naar Zaandam eenmaal aangekomen op Station Amsterdam Noord reden de Connexxion bussen naar Zaandam ook niet meer na 09.00 uur daar stond ik dan in de storm en de regen niet naar Zaandam en ook niet terug naar Purmerend want niet veel later gooide ook EBS de dienstregeling Plat. Een aardige collega heeft (met gevaar voor eigen leven ) mij toen opgehaald. Ben nu in Zaandam maar geen Idee hoe ik vanmiddag terug in Purmerend moet komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
16.1 °
12.8 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
18 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.