16.2 C
Purmerend
dinsdag 3 oktober 2023
Home112Bedrijfspand in Purmerend gesloten voor 6 maanden na vondst hennep gerelateerde goederen 

Bedrijfspand in Purmerend gesloten voor 6 maanden na vondst hennep gerelateerde goederen 

Purmerend – Op 18 juli 2023 heeft burgemeester Ellen van Selm een bedrijfspand aan de Vleetstraat voor 6 maanden gesloten. In het pand op bedrijventerrein Baanstee Noord waren hennep gerelateerde goederen aangetroffen zoals een kweektent, een koolstoffilter en groei- en bloeimiddelen.

De verschillende kweekattributen kwamen aan het licht tijdens een integrale controle op het bedrijventerrein op 15 mei van dit jaar. Deze controle vond plaats in samenwerking met de politie. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen.

Hoewel er geen planten groeiden, was wel sprake van strafbare voorbereiding. Vanwege deze omstandigheden wordt het pand voor 6 maanden door de burgemeester gesloten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
16.2 ° C
17.2 °
15 °
73 %
6.7kmh
34 %
di
16 °
wo
16 °
do
16 °
vr
18 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.