13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Grote drugsvangst: ruim 3 kg softdrugs en 150 gram harddrugs in beslag...

Grote drugsvangst: ruim 3 kg softdrugs en 150 gram harddrugs in beslag genomen na melding conflict

Purmerend – Afgelopen zondag hebben motoragenten tijdens een routine surveillanceronde een opmerkelijke vondst gedaan in een woning naar aanleiding van een melding over een conflict. Ter plaatse was de rust al hersteld en werden de betrokken partijen gehoord, waarbij het conflict gelukkig zonder verdere incidenten is opgelost.

Echter, wat begon als een eenvoudige melding van een “conflict in een woning,” leidde tot een verrassende ontdekking. Tijdens de inspectie van de woning troffen de agenten een aanzienlijke hoeveelheid softdrugs aan, verspreid over de eettafel. Een weegschaal en verpakkingsmaterialen suggereerden dat er sprake was van een mogelijke drugshandel.

Verder onderzoek bracht de agenten naar de schuur van de woning, waar een nog grotere voorraad drugs werd aangetroffen, naast extra verpakkingsmaterialen. In totaal werd er meer dan 3 kilogram aan hennep en hasj gevonden, evenals ongeveer 150 gram harddrugs.

Eén van de aanwezigen in de woning, die als bewoner werd geïdentificeerd, is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de illegale drugsactiviteiten. De andere partij, die geen bewoner van de woning was, zal op een later tijdstip worden uitgenodigd om een verklaring af te leggen over haar betrokkenheid.

De verdachte bewoner is inmiddels in verzekering gesteld en zal voorlopig in hechtenis blijven, terwijl het onderzoek naar de zaak voortduurt. De in beslag genomen goederen, waaronder de drugs en de bijbehorende verpakkingsmaterialen, zijn in beslag genomen als bewijsmateriaal in deze zaak.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.