14.5 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerendVoor het eerst ook prikkelarme uren tijdens de Purmerendse najaarskermis

Voor het eerst ook prikkelarme uren tijdens de Purmerendse najaarskermis

Purmerend – Sinds enkele jaren zijn er tijdens de voorjaarskermis in Purmerend een aantal prikkelarme uren. Vorig jaar sprak de Purmerendse politiek de wens uit, om ook tijdens de najaarskermis prikkelarme uren aan te bieden. Wethouder Hegger beloofde toen zijn best te doen om dat voor elkaar te krijgen. En met succes, want voor het is zijn er dit jaar ook prikkelarme uren tijdens de najaarskermis.

Tijdens de prikkelarme uren draaien de attracties langzamer en wordt geluid en verlichting tot een minimum beperkt om zodoende zo min mogelijk prikkels te verkrijgen. Deze prikkelarme uren worden georganiseerd voor bezoekers die gevoelig zijn voor prikkels en anders geen kermis kunnen vieren. Zo is de kermis toegankelijk voor iedereen.

Donderdag 19 oktober

“Ik wil u kenbaar maken dat de organisatie van de kermissen in Purmerend, gedurende de Nazomerkermis van 18 t/m 22 oktober a.s. gehoor heeft gegeven aan het verzoek”, laat Hegger in een memo weten

Op donderdag 19 oktober zal er de Prikkelarme kermismiddag worden georganiseerd, gedurende enkele uren. Vanaf aankomende kermiseditie is het de bedoeling dat deze Prikkelarme kermismiddag een jaarlijks terugkerende traditie gaat zijn.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
76 %
1.8kmh
16 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.