10.5 C
Purmerend
zondag 9 juni 2024
HomePurmerendMeisje van 12 bedreigd met mes door 'wannabe gangsters' nabij Park de...

Meisje van 12 bedreigd met mes door ‘wannabe gangsters’ nabij Park de Noord

Purmerend – Op zaterdagavond 26 augustus is rond 19:30 uur een meisje van twaalf bedreigd door een groep jongetjes tussen de acht en twaalf jaar. Het groepje ‘wannabe gangsters’ bedreigden het meisje met een mes in het tunneltje onder de N244 naar Kwadijk nabij Park de Noord.

De vader van het 12-jarige meisje heeft nog naar het zeer jonge kwartet gezocht, maar niets aangetroffen. Ook omstanders, die daar met hun hond aan het wandelen waren, hebben meegeholpen in de zoektocht naar de jongens. “We hebben ze gezien en vonden ze erg gehaast en schichtig maar wisten toen nog niet wat er aan de hand was. Omdat het hard regende moeten die jongens zeiknat zijn thuisgekomen”.

Update: de groep jongens zou ook een tweede meisje bedreigd hebben. Inmiddels zijn de namen bekend en worden er door de ouders verdere stappen ondernomen.

Signalement

Het zou gaan om 3 jongens met een donkere huidskleur en een jongen met een blanke huidskleur en lang haar. De jongens zouden tussen de 8 en 12 jaar oud zijn. De groep zou fietsend via de Koogsingel het hazenpad gekozen hebben. De vader laat het er niet bij zitten en zal aangifte bij de politie doen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,932FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
10.5 ° C
12.2 °
8.9 °
77 %
0.5kmh
2 %
zo
15 °
ma
14 °
di
15 °
wo
15 °
do
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.