6.8 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
Home112Camera-toezicht Bachstraat ingesteld na explosie bij woonhuis

Camera-toezicht Bachstraat ingesteld na explosie bij woonhuis

Purmerend – Op dinsdagavond 22 augustus ging er een explosief af bij een woning aan de Bachstraat in Purmer-Zuid. Nog voor het weekend heeft de gemeente twee camera’s geplaatst om zo toezicht te kunnen houden op de straat.

Rond 22:30 uur werd de buurt opgeschrikt door een harde knal. De voordeur van het huis aan de Bachstraat raakte, vermoedelijk door vuurwerk, beschadigd. Bij het incident raakte niemand gewond.

“De gebeurtenis kan veel impact hebben op het gevoel van veiligheid en de leefbaarheid in de wijk. Daarom heeft de burgemeester besloten dat er tot en met 25 oktober 2023 cameratoezicht ingesteld wordt in de buurt. Daarnaast surveilleren de politie en handhaving vaker de omgeving rond de woning”, heeft de gemeente inmiddels laten weten.

Er zijn 2 camera’s aan de Bachstraat geplaatst die zien wat er op straat gebeurt. De camera neemt niet op wat er in de woning en de woningen in de omgeving gebeurt. Uiteraard is ook het politieonderzoek nog in volle gang.

Heeft u iets gehoord of gezien en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
8.9 °
5 °
80 %
0.9kmh
94 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.